صدای زیبا جهت ارسال پیام صوتی

4.07 از 5 (29 نظر)

چگونه صدایمان را زیبا و دلنشین کنیم

همه‌ی ما در زندگی حداقل با یک نفر مواجه شده‌ایم که به نظرمان صدای زیبایی دارد؛ از صحبت کردن با او و شنیدن صدایش لذت می‌بریم و فارغ از آنچه می‌گوید، تنها به صدایش گوش می‌دهیم. شما هم با تمرین و صرف کمی وقت می‌توانید طرز بیان و لحن صدای‌تان را بهبود ببخشید و صدای زیبایی داشته باشید. این نوشته را بخوانید تا ببینید چگونه می‌توانیم صدای زیبایی داشته باشیم.

در ضمن برای ضبط و ارسال پیام صوتی جهت انجام تبلیغات و حتی اطاع رسانی نیاز به صدایی زیبا و دل نشین دارید.

make-voice-beautiful

 - ابتدا دلیل صحبت کردنتان را بدانید

به طور برعکس، اگر می خواهید که بهتر صحبت کنید، خیلی نگران صدای خود نباشید! آدام ورنر، که صدها کتاب صوتی مشهور را ضبط کرده و گوینده تبلیغات تلویزیونی نیز می باشد، در این باره می گوید: "امکان دارد شما هنگام سخنرانی تان تلو تلو بخورید، یا حتی بدترین صدای دنیا را داشته باشید، اما بازهم به دلیل داستانی که برای گفتن دارید موردتوجه افراد زیادی قرار بگیرید." از آنجا که محتوا پادشاه است، سعی کنید زمان زیادی صرف کنید تا آنچه می خواهید به شنونده منتقل کنید را به بهترین شکل ممکن تهیه و تنظیم کنید. از خودتان بپرسید: "چرا نویسنده این قطعه را نوشته است؟" و یا "انگیزه نویسنده از قرار دادن این تضاد در اینجا چه بوده است؟"

 - بسیار استراتژیکی و دقیق بنویسید.

 اگر قصد خواندن چیزی که نوشتید را دارید، شانس بزرگی آوردید، چرا با نوشتن در سبکی مناسب می توانید این پروسه را برای خودتان ساده تر سازید. ورنر می گوید: "مردم معمولا تمایل ندارند که مخصوص سخنرانی خود متن آماده کنند، اما باید این کار را انجام دهند، چرا که نوشتن خوب می تواند به خواندن بهتر کمک کند.

 - درست تلفظ کنید

واضح و شمرده صحبت کردن مهم‌ترین جنبه‌ی خوب صحبت کردن است. شما باید به تک‌تک کلماتی که می‌گویید توجه داشته باشید و آنها را درست تلفظ کنید.

سعی کنید در هنگام صحبت، دهان‌تان کاملا باز باشد و لب‌ها، زبان و دندان‌ها در حالت مناسبی باشند. این کار به شما کمک می‌کند تا در صورت داشتن مشکل گفتاری یا لکنت زبان، بتوانید مسئله را پنهان کنید. ممکن است در ابتدا کمی سخت به‌نظر برسد، اما اگر دائما تلفظ صحیح کلمات را تمرین کنید بعد از مدتی این کار برای‌تان آسان‌ می‌شود.

 - از کلمات کوتاه استفاده کنید.

طول جملات خود را تغییر دهید. دانا مک، مربی ارتباطی و گوینده رادیو با بیش از 25 سال سابقه کار در این زمینه اعتقاد دارد که شفافیت و سادگی بهترین چیز است.

 - به خودتان گوش دهید.

این روزها بسیار ساده است که صدای خودتان را ضبط کنید، سعی کنید حتما در گوشی همراه تان برای خود یادداشت صوتی بگذارید. البته اینکه بازخورد گرفتن از آن بسیار ساده است دلیل نمی شود بسیاری از مردم از آن استفاده کنند. خیلی از مردم از گوش دادن به صدای خودشان متنفرند و این به دلیل ساختار مغز ماست که باعث می شود صدایی که ما از خودمان می شنویم با صدایی که دیگران از ما می شنوند متفاوت باشد. در حقیقت گوش دادن به صدای خود مثل نگاه کردن به خود در آینه می باشد، هنگامی که ما در آینه به خودمان نگاه می کنیم به این امر آگاهی داریم که سوپر مدل نیستیم، ولی بازهم برای دیدن ظاهر و وضعیت خود این کار را می کنیم. ضبط کردن صدا و گوش دادن مجدد به آن نیز می تواند به ما کمک کند تا بتوانیم بفهمیم کدام نحوه گفتن ما بهتر و مناسب تر بوده است؟

 - نفس بکشید.

نفس گیری در حین صحبت کردن بسیار مهم است، اغلب مردم تمایل دارند تا در حین صحبت کردن نفس عمیق نکشند و این باعث می شود سخنان آنان شکسته و کم عمق باشد. آن ها باید در بین عبارات و جملاتشان مکث کنند تا بتواند جمله شان را با قدرت کامل به پایان برسانند.

ورنر اعتقاد دارد که تنفس مناسب نیز مانند هر مهارتی دیگر بسیار مهم است و اکثر مردم به هنگام سخنرانی به نحو احسنت از آن استفاده نمی کنند چرا که به درستی آن را آموزش ندیده اند. با این حال اگر شما تمایل دارید تا به این مهارت مسلط شوید می توانید یک الی دو جلسه تنفس صحیح را با یک مربی خوش صدا تمرین کنید تا بتوانید صدایی کامل تر و غنی تر داشته باشید.

 - از سرعت خود بکاهید.

آهسته و شمرده صحبت کردن به شما امکان می دهد تا کلمات خود را به بهترین شکل کنار هم قرار دهید، جمله بندی کنید و قادر باشید بر کلماتی که مهم ترند تاکید بیشتری کنید. به عنوان مثال هنگامی که در حال بازگو کردن متنی نمایشی و هیجانی هستید می توانید با بیان جملات کوتاه و تغییر دادن تن صدا و لحن بیان این هیجان را به مخاطب خود منتقل کنید.

 - برای آنچه می خواهید بگویید تمرین کنید.

اغلب هنگامی که مردم قرار است چیزی را با صدای بلند بخوانند، ابتدا برای خودشان آن را به آرامی می خوانند. اما این تمرین، تمرین مناسبی نیست، بلکه شما باید آن را با صدای بلند برای خود بخوانید. هرچه بیشتر چیزی را با صدای بلند برای خودتان بخوانید، تمرین مفیدتری انجام داده اید و توانایی شما برای خواندن زیباتر آن بیشتر خواهد شد. وقتی از قبل متن را برای خودتان خوانده باشید، تعداد مکث و تپق های شما حین خواندن آن در جمع و یا به هنگام ضبط کمتر خواهد شد چرا که قسمت عمده ای از آن از حافظه بازیابی می شود.

 

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید یا سوالی برایتان پیش آمده است ، با بخش پشتیبانی پارس گرین به شماره تلفن 02141757000 تماس بگیرید .

 

telephone

مشاوره-رایگان

 

کد BSC : 66375117102022025911797166-18324;